VIP План

Продайте имот

Най-добрият начин да продадете вашия имот

Попълвате формата по-горе (1мн)

Необходима ни е кратка информация за имота и вашите данни за контакт. Свръзваме се с вас в рамките на 1 работен ден. 

Консултация по телефон (15мн)

Обсъждаме пазарната цена и отговаряме на въпросите ви, след което изпращаме дигитален договор за посредничество.

Среща в имота (60-90мн)

Организираме среща в имота за предаване на ключове, опис и заснемане, в удобно за вас или ваш представител време.

Реклама и огледи (няколко седмици)

Рекламираме имота във Flats.bg и в другите големи платформи. Ние извършваме огледите, 7 дни в седмицата.

Сделка (няколко седмици)

Нашите юристи ви съдействат по време на целия процес по сключването на сделката - от депозит до изповядване.

Marketing

Защо да продам имот с VIP план от Flats.bg

Първокласната презентация на имота и иновативният маркетинг подход гарантират бърза и успешна реализация на най-добрата цена. Екип от професионалисти движи целия процес, без да е необходимо вашето присъствие. С VIP план получавате:

  • по-бърза сделка без главоболия
  • дигитализиран процес без необходимост от присъствието ви
  • спестени пари и оптимална продажна цена

Малкият текст с важните неща и “уловките”:

Комисионата за VIP услугата е същата като при стандартния план: 2.4%, с включено ДДС от продажната цена. Разликите са, че инвестираме повече в реклама и ви асистираме до самото изповядване на сделката. При VIP плана договорът е ексклузивен – само ние имаме право да предлагаме имота за срок от 12 седмици от подписването на договора. 

Нов технологичен оперативен модел за пазара на недвижими имоти, използващ само предимствата както на традиционните агенции за недвижими имоти, така и на порталите за имоти.

Вместо индивидуални брокери опериращи под една “шапка”, при нас има специализирани екипи, всеки от които извършва различна дейност за реализацията на даден имот – маркетинг и реклама, огледи, правни аспекти и т.н. Така собствениците на имоти плащат по-малко, а същевременно се обслужват от повече хора, като всеки е експерт в сферата си. 

Специализираме в жилищни имоти с акт 16 – апартаменти и къщи.

За момента работим в София, Пловдив, Варна и Бургас. 

За собственици на имоти, които искат да ги отдадат под наем, комисионата е половин месечен наем с ДДС. За продажби, тя е 2.4% с ДДС от продажната цена.

Наемателите и купувачите не плащат нищо, никога.

Имаме различен бизнес модел. Традиционните агенции поделят възнаграждението си с брокер; ние залагаме на работата в екип и иновациите, което ни прави много по-ефективни.

Традиционните агенции взимат половин месечен наем без ДДС или 3% без ДДС от продажната цена и от двете страни на една сделка. 

Нашите комисиони са половин месечен наем с ДДС (20% по-малко) или 2.4% с ДДС от продажната цена (33% по-малко) и то само от собствениците на имотите.  

С дигиталната агенция Flats.bg се спествяват повече от половината разходи по всяка сделка, ето защо имаме най-изгодните условия на пазара!

Подписваме договор за посредничество. Изискваме и копие от нотариалния акт или друг документ, удостоверяващ правото на ползване на имота.  

При продажба на имот трябва да предоставите и други документи като данъчна оценка, удостоверение за тежести, скица и т.н. Набавянето на тези документи е ваша отговорност. В случай, че нямате възможност да ги изкарате, може да упълномощите нашите юристи да го направят вместо вас. Тази услуга се заплаща допълнително, а цената варира според вида и броя документи. 

Това означава, че за определен период от време ние сме единствените, които могат да предлагат имота. Това ни позволява да инвестираме повече в рекламата му. Съгласно нашите ексклузивни планове ние също се грижим за огледите, 7 дни в седмицата.

Вашият имот ще бъде публикуван на Flats.bg и в популярните портали за недвижими имоти като imot.bg и imoti.net. Допълнително, ще споделим имота в социалните мрежи и на нашата база данни от клиенти. При избор на VIP план имотът ще се рекламира и със спонсорирани реклами в дигиталното пространство. 

Сравнете обявите

Сравнете