Вашите резултати от търсенето

Артистичен луксозен имот на ТОП локация в центъра на София

Информация за имота

38767 

Размер: 145 m ²
Цена на € / m² : 4197
Обзавеждане: Обзаведен
Стаи: 5
Спални: 3
Бани: 2
Етаж: 4 / 4

Последен ремонт: 2019

Височина на тавана:

Отопление:   – 

Паркинг:  Синя зона

Допълнителни пространства:    –  

Описание

Модерен и артистичен луксозен имот, състоящ се от два отделни апартамента, намиращи са на един и същ етаж (ет. 4) – 1 едноспален (с площ 65 кв.м.) и 1 двуспален (с чиста площ 75 кв.м. с отделни тераси- 2 кв.м. и 8 кв.м.) и общ коридор между апартаментите- 5 кв.м. Апартаментите са подходящи са както за живеене, така и за инвестиция при отдаване под наем в платформи като Airbnb и Booking. Flat Manager гарантира годишна възвръщаемост от 5%, за период от 2 години, при покупка на имота на обявената цена. Апартаментите са част и от портфолиото на Homes & Villas by Marriott International – платформата за премиум и луксозни апартаменти на световния лидер в хотелиерството. 

Апартаментите се намират на изключително атрактивна локация в ТОП центъра на София на най-разпознаваемата улица в България – бул. “Витоша”. 

Едноспалният апартамент се състои от просторна дневна с кухненски кът, спалня и баня с тоалетна. Вторият апартамент разполага с 2 спални, кухня с трапезария и 1 баня с тоалетна.

Flat Manager предлага още 10 инвестиционни имота за продажба в центъра на София. При покупка на имот от нас не дължите комисиона, получавате преференциални условия за управлението му, както и правото да ползвате разработените профили на имота в платформите за краткосрочни наеми. 

Удобства и допълнителни детайли

Екстериорни детайли
Тераса/ Балкон
Интериорни детайли
Климатик
Оборудвана кухня
Пералня
Фурна
Хладилник
Комунални услуги
Вода

Карта

Транспорт
Супермаркети
Училища
Ресторанти
Аптеки
Болници

Запази оглед

Име*
Имейл*
Телефон*

Свържи се с нас

Този апартамент се управлява активно и често има краткосрочни наематели. Блокирали сме определени дати за провеждане на огледи и наличната информация за имота е въведена в обявата. Тя е на 100% реална и единствена възможност на Българския пазар за инвестиция в работещ апартамент от портфорлиото на Marriott.


Имате въпрос преди да запазите оглед? Изпратете ни лично съобщение чрез бутона.

Сравнете обявите

Flat Manager

Свържи се с нас

Запази час за оглед
Можете да отговорите на частни съобщения от страницата "Вх. Поща" в потребителския си профил.