Вашите резултати от търсенето

Артистичен реновиран луксозен имот в центъра на София

Информация за имота

39153 

Размер: 117 m ²
Цена на € / m² : 3128
Обзавеждане: Обзаведен
Стаи: 5
Спални: 3
Бани: 2
Етаж: 4 / 4

Последен ремонт: 2019

Височина на тавана:

Отопление: Климатици 
Паркинг:  Синя зона

Допълнителни пространства:    –  

Описание

Модерен и артистичен луксозен имот, състоящ се от два отделни апартамента: 1 едноспален (чиста площ 42 кв.м.) и 1 двуспален (чиста площ 75 кв.м.). Тези 2 абсолютни находки притежават и отделни тераси с площ 3 кв.м. всяка и се намират на един и същ етаж (ет. 4). Оборудвани с всичко необходимо, апартаментите са напълно подходящи както за живеене,  така и за инвестиция чрез отдаване под наем в платформи като Airbnb и Booking. Апартаментите са част от портфолиото на Homes & Villas by Marriott International – платформата за премиум и луксозни апартаменти на световния лидер в хотелиерството. Flat Manager гарантира годишна възвръщаемост от 5%, за период от 2 години, при покупка на имота на обявената цена.

Апартаментът се намира на изключително атрактивна и комуникативна локация в центъра на София – ул. “Цар Самуил” в непосредствена близост до Женския пазар и ул. “Пиротска”, където могат да се открият всякакъв вид развлечения- барове, ресторанти, кафенета и магазини.

Едноспалният апартамент се състои от: коридор, дневна с трапезария, кухня, 1 спалня, 1 баня с тоалетна и балкон. Разположението на двуспалния апартамент е както следва: коридор, дневна с трепезария, кухня, 2 спални, 1 баня с тоалетна и балкон с красива гледка към Витоша.

Flat Manager предлага още 10 инвестиционни имота за продажба в центъра на София. При покупка на имот от нас не дължите комисиона, получавате преференциални условия за управлението му, както и правото да ползвате разработените профили на имота в платформите за краткосрочни наеми. 

Удобства и допълнителни детайли

Екстериорни детайли
Тераса/ Балкон
Интериорни детайли
Бойлер
Климатик
Оборудвана кухня
Пералня
Съдомиялна
Фурна
Хладилник
Комунални услуги
Вода

Карта

Транспорт
Супермаркети
Училища
Ресторанти
Аптеки
Болници

Запази оглед

Име*
Имейл*
Телефон*

Свържи се с нас

Този апартамент се управлява активно и често има краткосрочни наематели. Блокирали сме определени дати за провеждане на огледи и наличната информация за имота е въведена в обявата. Тя е на 100% реална и единствена възможност на Българския пазар за инвестиция в работещ апартамент от портфорлиото на Marriott.


Имате въпрос преди да запазите оглед? Изпратете ни лично съобщение чрез бутона.

Сравнете обявите

Flat Manager

Свържи се с нас

Запази час за оглед
Можете да отговорите на частни съобщения от страницата "Вх. Поща" в потребителския си профил.