Отдай под наем

Без обвързване, с повече контрол

Попълвате формата по-горе (1мн)

Необходима ни е кратка информация за имота и вашите данни за контакт. Свръзваме се с вас в рамките на 1 работен ден. 

Консултация по телефон (15мн)

Обсъждаме пазарния наем и отговаряме на въпросите ви, след което изпращаме дигитален договор за посредничество.

Среща в имота (60-90мн)

Организираме среща в имота за опис и заснемане, в удобно за вас време. Определяме възможни дни и часове за огледи.

Реклама и огледи (средно 14 дни)

Рекламираме имота във Flats.bg и в другите големи платформи. Уговаряме ви срещи с потенциални наематели.

Сделка (30-90мн)

Подготвяме документите и ви ги изпращаме. Заплащате комисионата ни по банка или онлайн.

Marketing

Информиран избор, за вас и за наемателя 

В повечето обяви за имоти няма адрес, снимките са с лошо качество, а информацията – оскъдна. Това води до подведени потенциални наематели, безсмислени огледи и загуба на време за всички. С нас процесът е оптимизиран и получавате: 

  • запитвания от наистина заинтересовани наематели
  • гъвкавост да работите и с традиционни агенции и брокери
  • защита на данните ви за контакт от 

Малкият текст с важните неща и “уловките”:

Комисионата ни е половин месечен наем, с включено ДДС и се заплаща след изготвянето на документите от наша страна. Моля имайте предвид, че на огледите и на предаването на имота няма да има наш представител. В случай, че не желаете вие да провеждате огледите сами може да се възползвате от VIP плана, който е на същата цена, но върви с ексклузивен договор. 

Нов технологичен оперативен модел за пазара на недвижими имоти, използващ само предимствата както на традиционните агенции за недвижими имоти, така и на порталите за имоти.

Вместо индивидуални брокери опериращи под една “шапка”, при нас има специализирани екипи, всеки от които извършва различна дейност за реализацията на даден имот – маркетинг и реклама, огледи, правни аспекти и т.н. Така собствениците на имоти плащат по-малко, а същевременно се обслужват от повече хора, като всеки е експерт в сферата си. 

Специализираме в жилищни имоти с акт 16 – апартаменти и къщи.

За момента работим в София, Пловдив, Варна и Бургас. 

За собственици на имоти, които искат да ги отдадат под наем, комисионата е половин месечен наем с ДДС. За продажби, тя е 2.4% с ДДС от продажната цена.

Наемателите и купувачите не плащат нищо, никога.

Имаме различен бизнес модел. Традиционните агенции поделят възнаграждението си с брокер; ние залагаме на работата в екип и иновациите, което ни прави много по-ефективни.

Традиционните агенции взимат половин месечен наем без ДДС или 3% без ДДС от продажната цена и от двете страни на една сделка. 

Нашите комисиони са половин месечен наем с ДДС (20% по-малко) или 2.4% с ДДС от продажната цена (33% по-малко) и то само от собствениците на имотите.  

С дигиталната агенция Flats.bg се спествяват повече от половината разходи по всяка сделка, ето защо имаме най-изгодните условия на пазара!

Подписваме договор за посредничество. Изискваме и копие от нотариалния акт или друг документ, удостоверяващ правото на ползване на имота.  

При продажба на имот трябва да предоставите и други документи като данъчна оценка, удостоверение за тежести, скица и т.н. Набавянето на тези документи е ваша отговорност. В случай, че нямате възможност да ги изкарате, може да упълномощите нашите юристи да го направят вместо вас. Тази услуга се заплаща допълнително, а цената варира според вида и броя документи. 

Това означава, че за определен период от време ние сме единствените, които могат да предлагат имота. Това ни позволява да инвестираме повече в рекламата му. Съгласно нашите ексклузивни планове ние също се грижим за огледите, 7 дни в седмицата.

Вашият имот ще бъде публикуван на Flats.bg и в популярните портали за недвижими имоти като imot.bg и imoti.net. Допълнително, ще споделим имота в социалните мрежи и на нашата база данни от клиенти. При избор на VIP план имотът ще се рекламира и със спонсорирани реклами в дигиталното пространство. 

Сравнете обявите

Сравнете