Управление

Отдай с управление

Най-добрият начин да отдадете вашия имот под наем и да забравите за всички грижи

Забравете за неплатените сметки, забавените наеми, амортизацията, времето и усилията

Комисиона: 60 EUR / месец, С ДДС

Позволете на един страхотен екип от млади професионалисти и най-добрите нови технологии да поемат отговорност за вашия имот.

Ние ще намерим наемател с нашия VIP план и ще се грижим за имота през целия период на договора за наем. В случай, че вече имате наемател, няма да взимаме комисиона за отдаването и ще започнем да управляваме имота незабавно. 

  • Гарантираме плащането на наема в срок
  • Гарантираме плащането на режийните сметки
  • Проверяваме имота регулярно за щети
  • Поемаме цялата комуникация с наемателя
  • Осигуряваме поправки когато е необходимо

Грижата за апартаменти на дългосрочен наем и техните обитатели е иновативен модел на управление, който осигурява пасивен доход за собствениците на имоти и добавя стойност за наемателите.

Нов технологичен оперативен модел за пазара на недвижими имоти, използващ само предимствата както на традиционните агенции за недвижими имоти, така и на порталите за имоти.

Вместо индивидуални брокери опериращи под една “шапка”, при нас има специализирани екипи, всеки от които извършва различна дейност за реализацията на даден имот – маркетинг и реклама, огледи, правни аспекти и т.н. Така собствениците на имоти плащат по-малко, а същевременно се обслужват от повече хора, като всеки е експерт в сферата си. 

Специализираме в жилищни имоти с акт 16 – апартаменти и къщи.

За момента работим в София, Пловдив, Варна и Бургас. 

За собственици на имоти, които искат да ги отдадат под наем, комисионата е половин месечен наем с ДДС. За продажби, тя е 2.4% с ДДС от продажната цена.

Наемателите и купувачите не плащат нищо, никога.

Имаме различен бизнес модел. Традиционните агенции поделят възнаграждението си с брокер; ние залагаме на работата в екип и иновациите, което ни прави много по-ефективни.

Традиционните агенции взимат половин месечен наем без ДДС или 3% без ДДС от продажната цена и от двете страни на една сделка. 

Нашите комисиони са половин месечен наем с ДДС (20% по-малко) или 2.4% с ДДС от продажната цена (33% по-малко) и то само от собствениците на имотите.  

С дигиталната агенция Flats.bg се спествяват повече от половината разходи по всяка сделка, ето защо имаме най-изгодните условия на пазара!

Подписваме договор за посредничество. Изискваме и копие от нотариалния акт или друг документ, удостоверяващ правото на ползване на имота.  

При продажба на имот трябва да предоставите и други документи като данъчна оценка, удостоверение за тежести, скица и т.н. Набавянето на тези документи е ваша отговорност. В случай, че нямате възможност да ги изкарате, може да упълномощите нашите юристи да го направят вместо вас. Тази услуга се заплаща допълнително, а цената варира според вида и броя документи. 

Това означава, че за определен период от време ние сме единствените, които могат да предлагат имота. Това ни позволява да инвестираме повече в рекламата му. Съгласно нашите ексклузивни планове ние също се грижим за огледите, 7 дни в седмицата.

Вашият имот ще бъде публикуван на Flats.bg и в популярните портали за недвижими имоти като imot.bg и imoti.net. Допълнително, ще споделим имота в социалните мрежи и на нашата база данни от клиенти. При избор на VIP план имотът ще се рекламира и със спонсорирани реклами в дигиталното пространство. 

Сравнете обявите

Сравнете