Какво е дигитална агенция?

Представете си, че традиционна агенция за недвижими имоти и портал за недвижими имоти имат дете, което е наследило най-добрите гени на двамата си родители. Наследникът е дигитална агенция.

Flats.bg е първата дигитална агенция в България, но не и в света. Дигиталните агенции се „родиха“ в различни страни през последните 5 години, разбивайки начина, по който функционират пазарите на недвижими имоти. Те предоставят повече стойност за по-малко пари на наемодателите и продавачите на имоти и са безплатни за наемателите и купувачите.

 

Ето кратко обобщение на гените на дигитална агенция за недвижими имоти спрямо традиционна агенция. 

НОВО

Flats.bg

СТАРО

Traditional

Защо Flats.bg?

От 2017 г. насам екипът от професионалисти в недвижимите имоти зад тази дигитална агенция е настанил над 60 000 наематели за периоди от 1 ден до 3 години в 14 града и курорта в България и Румъния.

 

Продадохме и доста имоти по пътя. Този опит, екипът и фирмените ни ценности са в основата на Flats.bg. Ето някои от функциите, които са изградени върху тази основа.

Превъзходно представяне на имота

Забелязахме голям пропуск на пазара. Пропускът в презентацията. Какво имаме предвид с това? Съществена информация не се показва в типичната обява на имот. Това може да изглежда елементарно, но без него резултатите са:

 

 • подведени потенциални купувачи и наематели
 • много повече огледи с незаинтересовани клиенти
 • безсмислена комуникация

В крайна сметка това води до много загубено време за всички страни. Нашите презентации на имоти включват цялата необходима информация, представена по красив начин. Те са проверени и верифицирани от нашите екипи, за да се гарантира тяхната точност.

Най-ниските такси на агенция на пазара 

Как можем да си позволим да бъдем 3-4 пъти по-евтини от традиционните агенции? 

 

 • Превъзходното представяне на имота води до много по-малко огледи със същите (всъщност, дори по-добри) проценти на приключване на сделката. Освен това наемодателите в нашия неексклузивен план правят огледите сами. Това спестява изключително много време на нашия екип.
 • Работим само с имоти, публикувани във Flats.bg. Ние не прекарваме време в търсене по заявки от наематели и купувачи. 
 • Ние използваме модерни технологии за оптимизиране на всички наши процеси, спестявайки часове на ръчно редактиране на обяви всеки ден. 
 • Работим заедно като екип, като използваме синергия и се възползваме от икономиите от мащаба. 
Ние просто сме ефективни в управлението на времето си. О, и ние не сме алчни – предпочитаме доволни клиенти пред големи маржове! 

Цял екип работи за вас

В традиционните агенции за недвижими имоти ви е назначен брокер, който трябва да се грижи за всички аспекти на сделката. Във Flats.bg получавате цял екип от професионалисти в областта на недвижимите имоти. 

 

Екипът е разделен на специализирани подразделения като такъв за правене на обявите, екип за огледи, екип “подпомагане на успешния наемодател”, маркетинг екип, екип за обслужване на наематели и купувачи, правен отдел и др. Предимството на този организационен подход е, че нашите клиенти получават услуги на експертно ниво на всяка стъпка от процеса от хора с необходимите знания, опит и ресурси. О, и винаги има някой, с когото можете да говорите, 24/7!  

Често задавани въпроси

Нов технологичен оперативен модел за пазара на недвижими имоти, използващ само предимствата както на традиционните агенции за недвижими имоти, така и на порталите за недвижими имоти.

Това зависи от плана. За собственици на жилища, които искат да наемат своето място, което би 40% без ДДС от наема за първия месец. За продажба е 1.5% без ДДС от продажната цена. 

 

Наемателите и купувачите не плащат нищо, никога.

 

Моля, имайте предвид, че като част от инициативата „Български дом” въведохме безплатен план за всички. 

Tenants and buyers don’t pay anything, ever and forever.

Please note that as part of the Bulgarian Home Initiative we have introduced a free-for-all plan. 

За всички платени планове имотите се проверяват лично от член на нашия екип в големите градове, където работим: 

 • София
 • Пловдив
 • Варна
 • Бургас

В противен случай те се извършват виртуално чрез онлайн видео оглед. 

Това означава, че за определен период от време ние сме единствените, които можем да предлагаме имота. Това ни позволява да инвестираме повече в маркетинг. Съгласно нашите ексклузивни планове ние също се грижим за огледите, 7 дни в седмицата.

 

Отидете на страницата за качване и изпълнете стъпките. Ще трябва да изберете подходящия за вас план и да ни дадете информация за имота.

Вашият имот ще бъде публикуван на Flats.bg и на популярните портали за недвижими имоти като imot.bg и imoti.net. 

Моля, имайте предвид, че имотите от кампанията Bulgarian Home ще бъдат публикувани само на Flats.bg.

Сравнете обявите